Startdag

De startdag van onze scouts valt dit jaar op zondag 23 september 2018.

Voor de leden die al in onze scoutsgroep zitten is het een hoog dag. Ze leren hun nieuwe leiding kennen en ze zijn blij dat ze weer kunnen komen na de zomerbreak.

Voor de nieuwe leden is het extra spannend. Zij leren kennis maken met scouting. Daarboven op is het een nieuwe wereld die opengaat met tal van nieuwe vrienden.

Heeft jou zoon en/of dochter zin om in het scoutingavontuur te stappen, dan ben je altijd welkom op onze startdag. Er zijn infostandjes per tak voorzien waar je al uw vragen kan stellen.

Inschrijven is ook mogelijk via onderstaand formulier.

Wij verhogen het door Scouts en Gidsen Vlaanderen vastgelegde lidgeld. Hiervoor krijgen jullie in ruil het jaarteken, drinken (water) op de zondagactiviteiten, in de koude maanden krijgen de leden een warme chocomelk en zorgt de leiding voor knotsgekke activiteiten.
Wij hopen dat deze en andere kosten van scouting betaalbaar zijn voor u. Mocht dat niet zo zijn, dan zoekt de groepsleiding in alle vertrouwen graag mee naar een oplossing hiervoor.