Gezinsdag

Dit jaar ging de gezinsdag door op zondag 15 oktober 2017. Het was onze derde editie en het was een groot succes.

Hmm wat beter dan dat de zon schijnt en zoveel mogelijk goud te produceren? We hebben ons in  een aantal groepen verdeeld en vervolgens was het de bedoeling om als echte alchemisten goud te maken. Dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan…
Eerst moesten we naar de bib om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over hoe we juist goud moesten maken. Gelukkig waren de slimme mama’s en papa’s er bij zodat het allemaal een fluitje van een cent was uiteindelijk.
Wanneer al dat goud klaar was konden we de prachtige prinses Maikel nog eens zien die al het goud verzamelde.
Wie er nu uiteindelijk gewonnen had weet niemand… Maar van 1 ding kunnen we zeker zijn de gezinsdag was weer een enorm succes!

Wat?
Gezinsdag is een ludieke namiddag waarin jullie samen een groot spel spelen met andere gezinnen en de leiding.
Elk jaar organiseren wij een gezinsdag. Dit is een speciale activiteit waarop leden alleen mogen komen als ze minstens 1 van hun ouders mee brengen. Ook broers en zussen van alle leeftijden zijn welkom. Op deze prachtige dag kunnen jullie als ouders/broers/zussen ook eens ontdekken wat wij als scouts allemaal doen.

Voor wie?
Alle ouders met een kind op de scouts zijn welkom met hun gezin. Broers en zussen die (nog) niet op de scouts zitten zijn vandaag ook welkom. Kinderen zijn vandaag echter niet welkom zonder hun ouders. Moesten jullie niet kunnen, maar wil kindlief wel heel graag komen? Geen probleem, als oma, opa, tante, nonkel… komt meespelen is hij/zij nog steeds welkom.