Gezinsdag

De vierde editie van gezinsdag gaat dit jaar door op zondag 13 oktober 2019.

Wat?
Gezinsdag is een ludieke namiddag waarin jullie samen een groot spel spelen met andere gezinnen en de leiding.
Elk jaar organiseren wij een gezinsdag. Dit is een speciale activiteit waarop leden alleen mogen komen als ze minstens 1 van hun ouders mee brengen. Ook broers en zussen van alle leeftijden zijn welkom. Op deze prachtige dag kunnen jullie als ouders/broers/zussen ook eens ontdekken wat wij als scouts allemaal doen.

Voor wie?
Alle ouders met een kind op de scouts zijn welkom met hun gezin. Broers en zussen die (nog) niet op de scouts zitten zijn vandaag ook welkom. Kinderen zijn vandaag echter niet welkom zonder hun ouders. Moesten jullie niet kunnen, maar wil kindlief wel heel graag komen? Geen probleem, als oma, opa, tante, nonkel… komt meespelen is hij/zij nog steeds welkom.

Waar?
Ezelweide vh kasteel “Heerlijckyt van Elsmeren”

Weg op Halen 2b
3450 Geetbets