Jogi’s

Van zodra ze elf worden treden de leden binnen in het selecte clubje van de jonggivers of, zoals wij ons noemen, de echten. En vanaf dan begint het ook pas echt.

Elke zondag verzamelen we van 2 tot 5 om een bosspel te spelen, een filmmiddagje mee te pikken, ons eigen potje te koken.

En zo worden de leden stilletjes aan virtuozen op het vlak van sjortechnieken. De kunst van het aansmeren van wafels, paaseitjes, fuifkaarten, verstaan ze al als geen ander, en af en toe krijgen ze zelfs inspraak.

Op kamp bedwingen ze de omliggende bergen tijdens hun tweedaagse tocht, bouwen ze hun eigen jogi-hoek op en zijn ze voor een dagje hun eigen kookouders, en dat allemaal onder het wakend oog van hun geliefde leiding.

Alles dus waar een echte scout van droomt, en dit voor een volle 10 dagen.

LEIDING

Algemeen emailadres: jogileiding@scoutsbets.be