Corona-info

Aflassing activiteiten 3 december 2021

Beste scout, gids, ouder

We hebben met de leiding samen gezeten en besloten om de werking tijdelijk stil te leggen. Hiervoor hebben we een aantal redenen. Zo zijn de cijfers volop aan het stijgen waardoor het risico op besmetting steeds weer groter wordt.

Verder zijn we een grote voorstander om buiten te spelen, zeker in deze corona tijden. We willen dan ook ten zeerste vermijden om binnen te spelen. Echter komen de avondactiviteiten stilaan in de buurt. Deze vinden wel eens vaker binnen plaats wat we graag zouden vermijden. Ook het slechte weer van de komende weken steekt een stokje voor onze buitenactiviteiten. Hierdoor zullen we de werking dus tijdelijk stilleggen.

Echter willen we wel graag eindigen op een positieve noot. Zo zou naar jaarlijkse gewoonte ons evenement “Scoutsdrink(t)” volgend weekend plaatsvinden. Hiervoor hebben we een corana-proof alternatief in de zin van een interactieve wandeltocht. Het grote voordeel van deze tocht is dat je hem kan doen vanaf 11 december tot het einde van de kerstvakantie. En ja, de leiding zal er de hele periode bij zijn! Deze keer niet in levende lijve maar wel op een iets modernere manier. De details ga ik nog niet verklappen maar zullen duidelijk worden wanneer je de wandeling doet. Meer concrete info over Scoutsdrink(t) vind je via deze link.

Hou het veilig!