Startdag + Corona-info

UPDATE: Breng een met water gevulde drinkbus mee naar de startdag!

Beste scout, gids, ouder

Volgende week zondag, 20 september is het eindelijk weer zo ver, het nieuwe scoutsjaar gaat van start. Ons team van 29 gemotiveerde leiders en leidsters staat ook dit jaar weer klaar om er een fantastisch jaar van te maken!

Echter zullen de startdag en verdere activiteiten dit jaar anders verlopen dan we gewend zijn. Vanwege de corona-maatregelen zullen we van start gaan in bubbels van maximaal 50 leden en leiding. Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen terug:

Huidige leden:

Dit jaar willen we leden die vorig jaar ook al op onze scouts zaten vragen om zich online in te schrijven. Dat wil zeggen dat je je medische fiche zelf nakijkt via de groepsadministratie. Hoe dit juist moet, vind je terug in de bijlage “Handleiding medische fiche groepsadministratie”

Verder vragen we aan ouders van onze huidige leden om dit jaar dan ook niet naar de startdag te komen. (je kind is uiteraard wel welkom!) Moest het niet lukken om je medische fiche online na te kijken of wil je graag de (groeps)leiding spreken (en kan dit niet per mail), dan ben je nog steeds welkom. Echter laten we slechts 1 ouder per gezin toe! Hoe de stardag verder zal verlopen vind je terug in de bijlage: “startdag corona-info”

Daarna zal ook het lidgeld gestort moeten worden. Dit doe je op de volgende manier:

Bedrag: € 37
Rekening nummer: BE59 734-0022424-26
Mededeling: lidgeld + naam + tak

Wij hopen dat deze en andere kosten van scouting betaalbaar zijn voor u. Mocht dat niet zo zijn, aarzel dan niet en contacteer de groepsleiding. Zij zoeken in alle vertrouwen mee naar een geschikte oplossing hiervoor. Moest u hier meer informatie over willen, kijk dan zeker eens verder op onze website bij ‘financiële ondersteuning’.

Nieuwe leden:

Op zondag 20 september is het de startdag. Dit jaar is er tussen 13u en 14u één ouder welkom om de medische fiche in te vullen. Dit doen we zodat we op de hoogte zijn van de medische achtergrond van uw kind, voor moest er iets gebeuren. Hoe de startdag nu net zal verlopen vind je terug in de bijlage: “startdag corona-info”

Beviel de stardag goed?! Dan kan je je kind inschrijven via onze website > lid worden: https://www.scoutsbets.be/inschrijven-startdag/

Leidersverdeling:

Naast het terugzien van je beste scoutsvrienden, ben je vast ook benieuwd naar je nieuwe takleiding. Echter zullen we de leiding dit jaar niet kunnen onthullen via een groepsspel. Voor wie niet kan wachten tot de stardag, geven we je een week op voorhand de kans om je leiding te ontdekken. Hou dus zeker onze facebookpagina in de gaten! https://www.facebook.com/groups/29189479817

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer de groepsleiding. (hoofdleiding@scoutsbets.be)

Wij kijken alvast uit naar de stardag!

Een stevige linker

De leiding!