Corona-info

Inschrijvingsformulier zondag 14/03

Je kan je inschrijven via onderstaande link. De link zal pas werken vanaf 07/03 om 18u. De inschrijvingen sluiten dinsdag om 20u.

Opstart fysieke activiteiten 28 februari

Beste scouts, gids, ouder

Eindelijk zijn we terug met wat positief nieuws. Zo zijn we met onze leidersploeg tot het besluit gekomen om vanaf zondag 28 februari weer te starten met fysieke activiteiten. Echter gelden volgende regelingen:

• De activiteiten gaan zo veel mogelijk buiten door in bubbels van maximaal 10 kinderen. (ook voor kapoenen)
  • Alle leden vanaf de jogi’s moet een mondmasker dragen. Bij zware inspanningen mogen deze even afgenomen worden.
  • Er wordt sterk aangeraden om slechts één hobby per week uit te oefenen. Wees dus ook bereid om je andere hobby’s een weekje op te offeren indien je naar de scouts wil komen!

Meer informatie rondom de huidige maatregelen kan je terugvinden via  volgende link: www.scoutsengidsenvlaanderen.be/leiding/ondersteuning/leiding/corona/huidige-maatregelen

Aangezien we in bubbels van maximaal 10 leden moeten spelen, is het misschien niet mogelijk om iedereen tegelijk naar de scouts te laten komen. Daarom gaan we werken met een wekelijks inschrijvingssysteem. Zo gaan we de bubbels voornamelijk indelen aan de hand van de school waar je naartoe gaat en de volgorde van inschrijven (de eerste maakt meer kans). Dit doen we om bubbelvermenging zo goed mogelijk in te perken. De link naar het inschrijvingsformulier komt morgen (21/02) om 18u op facebook, onze website en in je mailbox. De inschrijvingen sluiten op dinsdagavond 20u. Woensdag laten we je horen of je zoon/dochter zondagnamiddag (14-17u) welkom is op de scouts.

Echter, moest het zijn dat jij je voor de komende activiteit inschrijft maar niet geselecteerd bent, dan krijg je voorrang op de eerstvolgende activiteit waarvoor je je inschrijft! Zo zal op lange termijn elk kind even vaak naar de scouts kunnen komen.

Het is dan ook belangrijk dat wanneer je geselecteerd bent, je wel degelijk naar de scouts komt. Moest het zijn dat je door omstandigheden of plots opduikende ziektesymptomen toch niet kan komen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten (groepsleiding@scoutsbets.be) zodat we alsnog een kind in je plaats kunnen laten komen!

Bij deze hopen we jullie dan ook snel terug te zien tijdens de zondagactiviteiten! Indien er nog vragen zijn mag je ons gerust mailen: (groepsleiding@scoutsbets.be)

Een stevige linker

De groepsleiding