Corona-info

De activiteiten zijn momenteel afgelast!

Beste ouders

We hebben binnen onze scouts besloten om niet langer zondagactiviteiten door te laten gaan.

Desondanks we er als scouts alles aan gedaan hebben om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk door te laten gaan, staan we niet langer achter de richtlijnen die momenteel van toepassing zijn. De verstrengde maatregelen (code rood) lijken ons ook praktisch niet haalbaar.

We vinden het als scouts enorm belangrijk dat we kinderen en jongere de nodige ontspanning in een veilige en betrouwbare omgeving kunnen bieden. Echter zijn we nu op het punt gekomen dat we de activiteiten willen stopzetten in het belang van de veiligheid van uw kind, de leiding en de maatschappij.

Wel gaan we de evolutie en richtlijnen van de regering blijven opvolgen. Zo zullen we de situatie regelmatig herevalueren. Dit om de scouts weer zo snel mogelijk, op een veilige manier op te starten.

Indien er nog vragen zijn mag je ons steeds mailen.

Een stevige linker

De groepsleiding